item
item
item
item
item
1 / 5
ZPĚT

Strategie práce s mládeží AC Sparta Praha s Vítězslavem Lavičkou a Oldřichem Šmerdou

Proběhlé setkání

Sparta Business Club 2023/2024 zahájen Vítězslavem Lavičkou.

14. září byla odšpuntována třetí sezóna #B2B platformy pro business #networking Sparta Business Club. Letos s novou rolí ambasadora, které se zhostila #legenda klubu a dnes ředitel úseku mládeže ACS Vítězslav Lavička.

Na úvodním setkání byli hosté přivítáni #CEO @Tomáš Křivda, dověděli se novinky v rámci projektu pro letošní rok od ředitelky Oddělení péče o partnery ACS @Eva Šťastná, a následně už poslouchali a diskutovali s Vítězslavem Lavičkou a manažerem akademie ACS @Oldřich Šmerda o celém organismu sparťanské #akademie, principech přípravy mládeže od dětí po U19. Nahlédli tak za sparťanskou oponu z úplně jiné perspektivy, než běžný fanoušek či partner zná. Moderovanou diskusí provázel ředitel komunikace @Ondřej Kasík.

Pro členy byl samozřejmě připraven i dárek k nové sezóně - limitovaný brandovaný šperk s claimem „Jsem součástí.“, v dámské i pánské variantě. Černý výroční dres a neprodejní šála v černo-zlaté kombinaci, která letošní 130. jubilejní sezónu klubu provází.

Na setkání dorazili i partneři, kteří členy zatím nejsou, ale o členství uvažují. Aby mohli nahlédnout, okusit.

Buďte součástí.

Nahlédněte pod pokličku historicky nejúspěšnějšího českého fotbalového klubu. Diskutujte se sportovními i byznysovými osobnostmi, budujte osobní vztah s obchodními partnery.

Kontaktujte nás