item
item
item
item
1 / 4
ZPĚT

Sparta a čas

Perrelet Turbine - 130 hodinek se sparťanským srdcem.

Proběhlé setkání

#SpartaBusinessClub přivítal nového člena ve velkém stylu. Necelý měsíc před 130. výročím založení AC Sparta Praha fotbal, a.s. byly slavnostně odhaleny unikátní hodinky, věnované právě tomuto jubileu. Stalo se tak na druhém letošním setkání Sparta Business Clubu, které hostil jeho nový člen - Hodinářství Koscom - ve svém showroomu v Praze Na Poříčí. Hodinky v designu vyvinutém exkluzivně k výročí klubu budou vyrobeny ve sto třiceti kusech, z nichž každý bude označen unikátní šarží z řady 01-130.

Po večeři připravené Janem Punčochářem prototyp slavnostně odhalil generální ředitel Sparty Tomáš Křivda společně s ředitelem společnosti Koscom Jan Štefl.

S hodinkami se seznamte ve videu níže, nebo na www.spartabusinessclub.cz. Jako první získali možnost objednat si unikátní skvost členové Sparta Business Clubu, nyní jsou již sparťanské Perrelety i ve veřejném prodeji. Zamluvte si své číslo a sjednejte si osobní schůzku přímo v Hodinářství Koscom, či v #epetARENA s Michal Krcek, který Vám rád poskytne bližší detaily.

Buďte součástí.

Nahlédněte pod pokličku historicky nejúspěšnějšího českého fotbalového klubu. Diskutujte se sportovními i byznysovými osobnostmi, budujte osobní vztah s obchodními partnery.

Kontaktujte nás