item
item
item
item
item
item
item
item
item
1 / 9
ZPĚT

Sledování 1.kola nadstavby F:L

Proběhlé setkání

V neděli 5. května jsme navázali na tradici, založenou v závěru sezony 2022/2023. Na Letné proběhlo letos již šesté setkání Sparta Business Clubu, tentokrát i se členy Sparta Club Premium, jehož programem bylo společné sledování našeho venkovního utkání ve skupině o titul v rámci nadstavby FORTUNA:LIGY, které jsme stejně jako loni v sezoně 2022/2023 odehráli na půdě týmu 1. FC Slovácko. A po skončení utkání opět zavládly pozitivní emoce, neboť jsme v Uherském Hradišti brali všechny tři body a udělali tak další důležitý krok na cestě za 38. ligovým titulem.

Předzápasový program se na Letné tentokrát skládal z prezentace Eva Šťastná, která hostům představila náš B2B koncept Sparta Business Club. Následoval ČSOB Kahoot! o hodnotné ceny a tradiční předzápasové studio se speciálními hosty, kterými byli například Vítězslav Lavička, Martin Frýdek, Tomáš Jun a Jan Rajnoch. Po celou dobu programu bylo hostům k dispozici grilování poskytnuté naším partnerem N-GASTRO CZ a.s. (Catering Melodie).

V závěru, po vítězné hymně Na srdci S, nastala na hlavní tribuně epet ARENY volná zábava a tradiční networking. To vše v uvolněné atmosféře za příjemného jarního počasí a s výhledem na prozatím klidnou hrací plochu našeho stadionu

Buďte součástí.

Nahlédněte pod pokličku historicky nejúspěšnějšího českého fotbalového klubu. Diskutujte se sportovními i byznysovými osobnostmi, budujte osobní vztah s obchodními partnery.

Kontaktujte nás