item
item
item
item
1 / 4
ZPĚT

Výjezd do sídla adidas - Herzogenaurach

Proběhlé setkání

Prvním jarním setkání členů #SpartaBusinessClub byl zahraniční výjezd. Naším hostitelem byl ikonický sportovní brand, hlavní partner @AC Sparta Praha a člen Sparta Business Clubu, společnost @adidas. Klubový autobus A-týmu s účastníky z řad partnerů a za účasti členů představenstva Sparty vyrazil od epet ARENY směr Herzogenaurach na příznačnou adresu Adi-Dassler Strasse přímo do srdce této tradiční značky. Cestou jsme shlédli dokument o historii adidasu a tematickým kvízem soutěžili o venkovní dres ACS. Na místě nás čekalo osobní přivítání evropským vedením společnosti – generální manažerkou adidas pro region CEE @Marina Magnus, ředitelem pro sportovní marketing pro Východní Evropu @Krzysztof Luczakowski a sports marketing manažerem pro Česko, Maďarsko a Slovensko @Daniel Hegyi. Mimochodem Krysztof a Daniel přiletěli z Varšavy, potažmo Budapešti, do Herzogenaurachu na jediný den právě za účelem návštěvy představitelů Sparty a členů Sparta Business Clubu. Takového partnera prostě chcete mít.

Po společné fotografii u sochy zakladatele Adi Dasslera jsme vstoupili do moderního kampusu. Na obrovské LED stěně v hale kampusu zářil nápis ADIDAS WELCOMES AC SPARTA PRAGUE. Po společném obědě jsme se vydali na prohlídku celého sídla, které je natolik rozlehlé, že se v něm zaměstnanci mohou pohybovat na robustních kolech. I my jsme je využili. Vybavení kampusu protkané moderními technologiemi, nespočtem sportovišť, jednacích místností kreativně designovaných dle různých disciplín, výstavních prostor připomínajících bohatou historii a tradici, míst pro soukromí i setkávání, chill-out zón i odhlučněných prostor pro konferenční hovory a mnoho dalšího dává pěti tisícům zaměstnanců pracovní prostředí, kam se denně chtějí vracet, kde jsou v každém detailu obklopeni brandem, který milují. A bylo to cítit, z každého z nich.

Vedení Adidas nám připravilo prohlídku prostor exhibičních, kde jsou vystaveny historické kopačky od těch nejstarších až po vybavení Lionela Messiho z @FIFA World Cup Qatar 2022. Najdete zde originální obuvnický stroj z prapočátků produkce, míče, dresy, vždy v linii od historii po současnost. Byli jsme uvedeni pod jasnými pravidly i do míst, která nejsou běžně přístupná. Adidas je na svou historii a tradici hrdý. Skvěle ji přitom využívá pro svou současnost.

Buďte součástí.

Nahlédněte pod pokličku historicky nejúspěšnějšího českého fotbalového klubu. Diskutujte se sportovními i byznysovými osobnostmi, budujte osobní vztah s obchodními partnery.

Kontaktujte nás