item
item
item
item
item
1 / 5
ZPĚT

Společné sledování utkání nadstavby 1.FC Slovácko x AC Sparta Praha

VÍTĚZNÝ VEČER NA L37NÉ.

Společné setkání členů #SpartaClubPREMIUM a partnerů ze #SpartaBusinessClub jsme začali chystat v dubnu. Chtěli jsme sledování venkovního utkání nadstavby. Kdo znáte herní formát FORTUNA:LIGY, víte, že termín jsme věděli, až když bylo pořadí po základní části definitivní. A to bylo letos až v úplném závěru. Nejlepší možný termín padl na úterý 23. 5. 2023, předposlední kolo a zápas AC Sparta Praha fotbal, a.s. vs. 1. FC SLOVÁCKO.

Proběhlé setkání

Grilování na podestě hlavní tribuny připravené od N-GASTRO CZ a.s. (Catering Melodie), míchané drinky na bázi Glenfiddich whiskey od William Grant & Sons, účast legend ACS.

V čase před výkopem se nejprve oběma skupinám představily koncepty těchto rozlišných, a zároveň v mnohém podobných členských platforem. Eva Šťastná mluvila o #B2B konceptu, kterým je Sparta Business Club, o uplynulých i plánovaných aktivitách, o benefitech, webu, byznys networkingu, hostech i tématech. Navázal Kamil Veselý, aby přiblížil, jak v ACS pracujeme v rámci #B2C, představil všechny formy fanouškovských členství Sparta Club od juniorského po nejvyšší Premium. Jakoby příjmení obou zaměstnanců Šťastná-Veselý předznamenala vývoj večera...

S blížícím se výkopem zasedly ke stolu sparťanské legendy Tomáš Jun, Vratislav Lokvenc a Martin Frýdek. Živě pod moderátorským vedením Zdenda Novotný probírali sportovní historii klubu i aktuální sezónu. Vzpomínali, komentovali, glosovali. Poté usedli na polstrovaná sedadla mezi ostatní fanoušky a partnery a společně jsme sledovali cestu Sparty za 37. titulem.

Závěrečný hvizd pak odšpuntoval spontánní první oslavu. Přípitky, objetí, sborově zpívaná vítězná hymna ACS Na srdci S, čistá radost, euforie i slzy dojetí. Doma v #epetARENA.

Toto setkání si členové Sparta Business Clubu i Sparta Club Premium budou pamatovat. A my v ACS také. Děkujeme, že jsme u toho byli společně.

Buďte součástí.

Nahlédněte pod pokličku historicky nejúspěšnějšího českého fotbalového klubu. Diskutujte se sportovními i byznysovými osobnostmi, budujte osobní vztah s obchodními partnery.

Kontaktujte nás